5 Mart 2013 Salı

Mermerit mutfak tezgahı fiyatları


Mermerit mutfak tezgahı fiyatları UZTAŞ firmasında size uygun çerçevede hazırlanmıştır. Her firma farklı fiyat aralıkları arasında çalışır UZTAŞ ta mermerit mutfak tezgahı fiyatlarını en alt seviyede ve 1.kalite ürünler ile gerçekleştirir. Önemli olan siz müşterilerimizin mermerit mutfak tezgahları fiyatları nı pahalı bulmamanız.
Mermerit mutfak tezgahları iyi cilalanmış olsalar bile leke tutar, çizilebilir. Buna karşın su ve ısı geçirmez. Mutfak tezgahlarında genellikle Afyon mermeri kullanılır. Kullanılan Afyon mermerinin yapısına göre mermerit mutfak tezgahı fiyatları değişir.
Mutfak tezgahı, kuaför tezgahları, okul, lokanta, hastane, turistik tesisler, kurumlar, kooperatifler vb. için çok evyeli lavabo dökümü, hilton lavabo karşılama bankoları, sınırsız renk ve model seçenekleri ile mermerit imalatı olanaklıdır.
Mermerit üzerine dökülen asit, yağ, yoğurt suyu, kola, çay, limon suyu ve asitli temizleyiciler gibi dış etkenlerden etkilenmez.buna bağlı olarak mermerit mutfak tezgahı fiyatları diğer mutfak tezgahları fiyatlarından daha farklı olur.
Mermerit mutfak tezgahı fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder